بهگزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در آیین راهاندازی این دستگاه آنژیوگرافی گفت: تا پیشاز این کل استان با جمعیت بیشاز ۱ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر تحت پوشش فقط یک دستگاه آنژیوگرافی قلب بودند و برای درمان و استفاده از این دستگاه در نوبتهای طولانی مدت انتظار میکشیدند و این درحالی بود که در زمان خرابی دستگاه، بیماران مجبور بودند به استانهای دیگر مراجعه کنند.
دکتر حسن ملکیزاده افزود: برای خرید این دستگاه آنژیوگرافی ۴۷۰ میلیارد ریال اعتبار و ۵۰ میلیارد ریال نیز برای ساخت سازههای عمرانی و فیزیکی دستگاه هزینه شده است.
دکتر محمدرضا پوربهی متخصص قلب و فلوشیپ فوق تخصص آنژیوپلاستی قلب نیز با بیان این که بهرهبرداری از دومین دستگاه آنژیوگرافی یک نوید خوب برای پزشکان و بیماران در استان بوشهر است، گفت: وجود ۲ دستگاه آنژیوگرافی باعث میشود تا سرعت رسیدگی به بیماران افزایش پیدا کند و بیماران مجبور به ایستادن در صفهای طولانی نباشند.
وی افزود: پیش از این کارهای فوق تخصصی و موارد بیماریهای خاص قلبی در بوشهر با امکانات و دستگاههای محدود انجام میشد که با اضافه شدن این دستگاه جدید ما راحتتر میتوانیم موارد بیماریهای خاص را انجام دهیم و نیاز به اعزام بیماران به مناطق دیگر کمتر میشود.
استاندار بوشهر هم در این آیین با بیان این که تعداد تختهای بیمارستانی در بوشهر از میانگین کشوری کمتر است، گفت: در کشور به ازای هر هزار نفر ۷/۱ تخت بیمارستانی وجود دارد و این در حالی است که در استان بوشهر این نسبت ۱/۱ تخت برای هر هزار نفر است.
احمد محمدیزاده از اقدامات انجام شده برای افزایش تختهای بیمارستانی در نقاط مختلف استان خبر داد و افزود: طرح افزایش تختهای بیمارستان زینبیه خورموج به پایان رسیده و بناست ۶۰ تخت بیمارستانی نیز به بخش اورژانس بیمارستان شهید گنجی برازجان افزوده شود.
وی اضافه کرد: همچنین ۳ بیمارستان در حال ساخت مادر و کودک فاطمه زهرا (س)، بیمارستان بیماریهای خاص و بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان در مجموع بیشاز ۵۰ درصد پیشرفت دارند و در ابتدای سال آینده افتتاح خواهند شد.